GENEL MESAJ

16 Ocak 2017 Pazartesi

MEHMET ÖZDİLEK DERNEK BAŞKANI

       

     

      GÜRSÜ KÖYÜ DERNEK BAŞKANINI SEÇTİ.
 Amasya İli, Taşova İlçesi, Gürsu Köyü Olagan genel Kurul toplantısını15 Ocak 2017 tarihinde İstanbul Eyüp semtindeki Dernek merkezinde yapıldı, 229 üyenin oy kullandığı seçimde; 5 oy geçersiz sayılırken, 122 oy alan Mehmet ÖZDİLEK dernek başkanlığına seçildi. Diğer aday Kamil Ateş ise 102 oy aldı.

       Mehmet ÖZDLEK uzun yıllardır Gürsu köyü dernek faaliyetlerinde ve yönetiminde yer aldı. Şenliklere imza attı. Köyüne verdiği hizmetleri Gürsu Köylülerince göz önünde bulunduruldu. Gürsu' lular; İşte bizi ve Derneğimizi köylülerimizi bir araya getirecek ve Hak ettiğimiz yere çıkaracak Dernek Başkanımız Mehmet Özdilek dediler. Çocukluğu köyde geçen Mehmet Özdilek Köylüleri gibi oda İstanbula ve Köylülerinin yoğun olduğu Eyüp semtine gelerek köylüleri ile aynı kaderi paylaştı.  Eyüpteki köylülerinin neye ihtiyacı var, Kiöydeki yaşayan hemşerilerinin neye ihtiyacı var, dernek failyetlerine nereden başayacağını ve neler yapacağının çalışmalarını ve projeleri hazırladı. Kuru sloganlarla yola çıkmadı.
   
          Temiz kişiliği ve İstanbuldaki ve köydeki köylüleri ile samimi ilişkiler içerisinde olan ÖZDİLEK  Yönetim listem ve Yönetim kurulu başkanığımda tüm köylülerimle birlikte Gürsu köyü başarıdan başarıya koşacak dedi. Boş vaadlerde bulunmak yerine adım adım köyümüz için güzelçalışmalarımız olacak dedi. İstanbul Büyük Şehir Belediyesinde ki Devlet tecrübesi ve Dernek Yönetimindeki tecrübeleri ile Mehmet Özdilek Başarıya imza atacaktır. İlçemiz Gürsu Köyü yeni dernek Başkanı Mehmet ÖZDİLEK!e bizde site yönetimi olarak başarılar dileriz.
ARPADERESİ HABER 2017



CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA