GENEL MESAJ

20 Mayıs 2022 Cuma

5. MERZİFON KİTAP FUARIN’DAN MUHTEŞEM ANILAR…./ Müzeyyen KESKİN

5. MERZİFON KİTAP FUARIN’DAN MUHTEŞEM ANILAR…./ Müzeyyen KESKİN
Sıla-i Rahim yaptığım da mutlaka eş dost sevdiğim insanları mutlaka ziyaret ederim. Bir ziyaretim daha vardı. Özgür Mobilya sahibi, Sosyal sorumluluk projelerini yürüten, http://xn--taova-kdb.net.com/ ve 05.com.tr. internet sitelerinin sahibi sanatçı dostu olan Ali Rıza AĞIŞ bey ile çay, kahvelerimizi yudumlarken; Merzifon da kitap fuarı var katılıyor musunuz diye sordu. Haberim yoktu. Katılmak ister misiniz diye sordu. Katılırım dedim. İlgili kişilerle iletişime geçerek, beni Fuar Organizatörü Burcu TURAN hanımefendiye yönlendirdiler. Teşekkür ederim Ali Rıza bey. Fuara katılmam kesinleşti. Üç gün olarak kardeşim Canan ile birlikte 14-15-16 Mayıs 2022 de fuarda olduk. Başta Merzifon Belediye Başkanı Sn. Alp KARGI’ ya Yardımcısı Erkan ERGÜL ve Tuncer BASMACI’ya Organizasyonda emeği geçen perde önü ve arkası bütün çalışanlarına çok çok teşekkür ederim. Sağ olun var olun.
Heyecanla hazırlıklarımıza başladık yeni bir heyecan yeni bir etkinlik ve kitap okurlarla buluşmak ne güzeldir. Bunu bütün yazarlar bilir. 5. Merzifon Kitap Fuarı 14-22 Mayıs 2022 tarih ve saat: 10.00 ila 21.30 a kadar açık oldu.
Fuara 231 Yayınevi,200 den fazla şair ve yazar katıldı. Fuar olur da çeşitli etkinlikler olmaz mı. Söyleşiler, şiir yorumları canlı yayınlar hepsi vardı.