GENEL MESAJ

22 Kasım 2019 Cuma

Hatice OPAK BİLGİN ÖDÜL ALDI.

 
   Gazeteci, Yazar, Şair; Hatice OPAK BİLGİN Yenikapı Amasya Fuarında Ödül Aldı../ Müzeyyen KESKİN
    Gazeteci, Şair Şiir Yorumcusu, TEKŞAT Genel Koordinatörü Kırklarelili Hikaye ve Anı Yazarı Hatice OPAK BİLGİN 22. Hikmet OKUYAR Ödüllü Şiir Yarışmasında 2019 ‘ŞİİRE ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ Kazandı.
Ödül Şeref Serlevhası takdiminden sonra da; 5 Yıldızlı Amasya Elması, Şebincevizi, Şebingülü ve Amasya Bamyası tanıtımları ile Ünlü Amasyaşat Başkanı, Şair, Şiir Yorumcusu, Şiirli Video Yapımcısı Türkiye Sevdası Kültür Sanat Danışmanı Müzeyyen Keskin tarafından Hikmet Okuyar adına Gök boncuklu Bileklik armağan edildi.. Ödülünü TAŞDEF Gençlik Kolları Başkanı Soner ÖZ tarafından verildi. Tebrikler. Teşekkürler. 19.11.2019
05amasyam05 Haber- 2019
CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA

AMASYALILAR ÖDÜLE DOYMUYOR

 
    Amasyalı Ressam Safinaz Makasoğlu Taşova Stantın da Ödül Aldı../ Müzeyyen KESKİN
Amasyalı Ressam Safinaz Makasoğlu İstanbul Yenikapı Amasya Tanıtım Günlerin de 22. Hikmet OKUYAR Ödüllü Şiir Yarışması’nda 2019 ‘’ŞİİRE ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ’’ Kazandı.
     İstanbul Yeni kapı Amasya Tanıtım günlerinde, Emir üstün, Elif Dikmen, Safinaz Makasoglu, Dr.Semra Güvenç ve Gazeteci yazar şair Hatice Opak Bilgin ödül aldılar.
Ödül Şeref levhası takdiminden sonra da; 5 Yıldızlı Amasya Elması, Şebincevizi, Şebingülü ve Amasya Bamyası tanıtımları ile Ünlü Amasyaşat Başkanı, Şair, Şiir Yorumcusu, Şiirli Video Yapımcısı Türkiye Sevdası Kültür Sanat Danışma...nı Müzeyyen Keskin tarafından Hikmet Okuyar adına Gök boncuklu Bileklik armağan edildi.. Tebrikler, Teşekkürler.
Ödülünü Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Veysel BAL tarafından verildi. 19.11.2019
05amasyam05- Haber 2019



CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA

EMİR ÜSTÜN ÖDÜL ALDI.


     THM Sanatçısı Emir ÜSTÜN Amasya Günlerin de Ödül Aldı./Müzeyyen KESKİN
      İstanbul/ Yenikapı’da Amasya Tanıtım Günlerinde THM sanatçısı bestekar, şair öğretmen Emir ÜSTÜN 22. Hikmet OKUYAR Ödüllü Şiir Yarışması’nda 2019 ‘’ŞİİRE ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ’’ Kazandı.
    Ödül Şeref Serlevhası takdiminden sonra da; 5 Yıldızlı Amasya Elması, Şebincevizi, Şebingülü ve Amasya Bamyası tanıtımları ile Ünlü Amasyaşat Başkanı, Şair, Şiir Yorumcusu, Şiirli Video Yapımcısı Tü...rkiye Sevdası Kültür Sanat Danışmanı Müzeyyen Keskin tarafından Hikmet Okuyar adına Şair kalemi armağan edildi.. Tebrikler, Teşekkürler.
    Ödülünü Türkiye Sevdası Kültür Sanat Danışmanı Şair Şiir Yorumcusu Müzeyyen KESKİN tarafından verildi. 
16.11.2019


 

CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA