GENEL MESAJ

17 Nisan 2019 Çarşamba

ASELSANIN KONSERİ ÇOŞKULU GEÇTİ.


Ankara ' da ASELSAN Türk Halk Müziği Korosu Hacettepe Üniversitesi Kültür Kültür Merkezinde Bahar Konseri yaptılar. Amasya Taşova Arpaderesi köyünden Ünal KAVAK' ın organize ettiği Aselsan Türk Halk Müziği Koro Başkanlığını üstlendi. Ekipçe çokta başarılı bir eser ortaya koydular. Hacettepe Kültür Merkezinde ŞEF Kenan ŞELE sunucu Güldem Zehra POLAT' ın ve Koro sanatçıları uyum içerisinde sanatlarını icra ettiler. Solo parçalar ile konsere renk katan sanatçılar ve TRT nin saz üstatları misafirlere müzik ziyafeti çektiler. Amasyalılar adına Amasya Medya Ahmet ŞİMŞEK sosyal medyadan canlı yayın yaptı. İnan cep telefonundan o havayı yansıtmak mümkün değildi. Harika bir Konser, sesler harika, sanatçıların eserleri harika, Saz üstatları Sanatçılar TRT sanatçıları, işini o kadar itinalı yapıyorlardı ki sazların dili duygu yüklü idi. Hele sunucu hanım Güldem Zehra Polat hanımefedinin türkülerin ve sanatçıların ruhunu seyirciye hissettiren harika bir Proğram oldu. Hele Ünal Kavak sanatçılar ona, baba diye hitap ediyor. KAVAK sahnede, sahne arkasında, sanatçılarla ilgilenme ve misafirlere izzeti ikramda bulunma konusunda harikaydı. Hepinizin selamını söyledim çok mutlu oldu.
05amasyam05 Haber 2019



CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA

AMASYAŞAT BAŞKANINDAN AMASYA BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

 AMASYA BELELDIYE BAŞKANI SN. MEHMET SARI ILE AMASYA SEVDASI VE TÜRKIYE SEVDASI
   Amasyaşat başkanı İlçemiz Esençay Kabasından olan ve halen görevi gereği Ankara' da ikamet eden Müzeyyen KESKİN hanım Amasya Belediyesine Başkan SARI' yı ziyaret etti. Ziyaretinde Amasya' nın tanıtımı ve yapılan çalışmalar hakkında Belediye başkanını bilgilendirdi. Amasya Belediye başkanına gurbetteki hemşerileri adına hayırlı olsun dileklerini iletti. KESKİN ayrıca Başkana Amasya ve Türkiye Sevdası Kitabını hediye etti. 
      KESKİN Cumhuriyet tarihinde mazi ile atiyi yeniden buluşturan Sosyal, Kültürel ve Ekonomik güç birliğinin muhteşemliğini aksettirecek bir belediyecilik örneği gerçekleştirilecek, Kelkit Vadisinin Sultanlar Şehrinde Şehzadeler diyarı Atatürk ilkeli üretimlerle, yatırımlarla çok saygın hizmet  aşkı ile 24 saat 3 vardiya hizmet aşkıyla, Hem Beka davası, hem gönül seferberliği hissedilecek deresinde, tepesinde bağında bahçesinde, okulunda, fabrikasında, şiirle, şuurla onlarca yıldan beri alt yapı proje hazırlıkları, alın teri, göz nuru ile yapılandırılmış Amasya Sevdası ile. Yaşasın AMASYALILAR, MUHTEŞEMLİĞİ. Yaşasın AMASYA GENELGESİ DOSTLARI. YAŞASIN AMASYA SEVDASI
Tanıtım Turizm Kültür Sanat Eseri PROJE SAHİBİ Müzeyyen Keskin..
 Yaşasın AMASYA SEVDASI Hayranları.
Hikmet Okuyar AMASYA SEVDASI Genel Yayın Koordinatörü..

  MÜZEYYEN KESKİNDEN AMASYA BELEDİYE BAŞKANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA