GENEL MESAJ

20 Ocak 2011 Perşembe

ARPADRESİNDE GÜZEL GELİŞMELER VAR.

ARPADERESİNDE GÜZEL GELİŞMELER VAR.


İlçemize bağlı ARPADERESİ köyü örnek köy olma yolunda ilerliyor.
Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Başkanlığınca Arpaderesi köyüne Kaldırım taşları verildi. İşçilik ve amele işini Arpaderesi köyü üslenmektedir. Söz konusu kaldırım taşlarının döşemesi gelişi güzel yapılamamakta olup ustalık isteyen bir iştir. Köyümüzün Muhtarından aldığımız bilgiye göre; kaldırım taşlarının döşeme işçiliği m2 ye 2,00 TL olarak anlaşılmıştır. Taş döşeme işi hızla devam etmekte olup, bitmek üzeredir. Fotoğraftada gördüğümüz gibi Arpaderesi güzelleşmeye devam ediyor.

ARPADRESİNDE İÇME SUYU VE SOKAKLARINA KALDIRIM TAŞLARI DÖŞENİYOR.

CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA
ARPADRESİNDE İÇME SUYU VE SOKAKLARINA KALDIRIM TAŞLARI DÖŞENİYOR
Anaları atalarını sevmek, Köyünü, köylüsünü sevmek, kadrini bilmek bir gönül işidir. Arpaderesinde yaşamak ve Sevdasını yüreğinde taşımak ayrı bir yüreklilik ayrı bir yüceliktir. Köyünü yurdunu Değerlerini, değerli atalarını büyüklerini sevmeyeni düşünmek bile abes olur.


O zaman Şimdi, Hemen Köyünü sevme zamanı. Nasılmı? Uzun süredir. Arpaderesine su gelsin kampanyası düzenledik. Gördük ki; son bahar masrafların çok olduğu, kışa girişte, odun, kömür, çocuklarımız okula gidecek, bin bir türlü derdimiz var, dedik sustuk. Ama Arpaderesi’ nin de dertlerinin daha fazla uzaması işlerimizi zorlaştırıyor.