GENEL MESAJ

4 Ağustos 2021 Çarşamba

MEDYA FM TAŞOVA' DAN CANLI YAYIN YAPTI

      
   MEDYA FM Amasya Taşova'da ve  Gürsu Köyünde CANLI YAYIN yaptı.
 Canlı yayına  son günlerde yıldızı parlayan, Amasya eserleriyle gündeme oturan Yöremizin sanatçısı Ahmet Barış ÖZTÜRK güzel sesiyle renk kattı.  Canik dağlarına yaslanmış Yaylalarda 03.08.2021 Salı günü Canlı yayın masası kuran Medya FM sunucu ve Yöneticileri Yöresel yayın yaptı, Facebook sayfalarından da yayınlanan yayın geniş kitlelere ulaştı. Yayına Mehmet ÖZDİLEK te eşlik etti. Taşovadan ve Gürsu köyünden yayın yapan MEDYA FM yöremizin insanlarının sevgisini kazandı. Yayını Yöremizin tanıtımında çok büyük emekleri olan Amasyalı Süleyman SAYAR takip etti, yayını sayfasında tanıttı.
Bizde MEDYA FM Radyosuna Yöremizin Kültürünü gelenek ve göreneklerini tanıtan Amasya' mızda yöresel bir yayın gerçekleştirdiği için çok teşekkür ediyoruz.
05amasyam-05 haber 2021


 
CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA

ŞÜKRÜ AYDIN COVİT-19 HASTALIĞINI ATLATTI


Yöremizin tanıtımında emek veren Şenliklerimizin sahnelerimizin Tokat Reşadiyeli sevilen Türk Halk Müziği sanatçısı Şükrü AYDIN sağlığına kavuştu.
Sevgili Sanatçımız Şükrü Aydın bir süre önce ağır bir rahatsızlık geçirdi. Covit-19 a yakalanan Şükrü sanatçı covid-19 hastalığını ağır olsa da atlattı. İki ay yoğun bakımda tedavi gören AYDIN hastalığın geride bıraktığı sıkıntıları fiziki rahatsızlıkları atlatmak için Fizik tedaviye devam ediyor. Biz inanıyoruz, bu sıkıntıları atlatıp Müzik camiasına aramıza dönecek, sahneleri ve şenlikleri o güzel sesi ile yine renklendirip yöremizi tanıtacaktır. Güzel sesi ile Yolcu yoluna devam ediyor diyecektir. Sahneleri sallayacaktır. Sanatçımız ile telefonda görüştük, konuştuk, sağlığı iyi. Bizde Şükrü Aydın Beye geçmiş olsun diyor, acil şifalar dileyip dualarımızı gönderiyoruz.
Geçmiş olsun güzel insan, Geçmiş olsun Şükrü AYDIN.
05amasyam-05-Haber 2021
CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA