GENEL MESAJ

28 Ocak 2018 Pazar

EMİR ÜSTÜN SÜTÜDYOYA GİRDİ.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, iç mekanYöremiz sanatçısı Emir ÜSTÜN Yeni çıkacak Müzik albümünün çalışmalarını sürdürüyor.  Yoh herii  ve Uluköyüm adlı albüm çalışmaları için sütüdyoya giren ÜSTÜN bu albüm üzerinde titizlikle çalışıyoruz.  Yöremizdeki güzellikleri tanıtmak için bizler her güzel yolu kullanıyoruz. Sanatımızı icra ederken memleketimiz, kültürümüz, insanlarımızın misafirperverliğini, insanlara, sevdiklerini değer verdiklerini klipleriimizde yaşatıyoruz. Amasyamız tarih ve kültürün beşiği olmuş, şehzadeler yetiştirmiş yemeğiyle, yaşamıyla, kültürüyle, tarihiyle, Türk yurdunda insanı değerlerini dünyaya duyurmuştur.
         Bu güzel yolda yürüyen Emir ÜSTÜN yalnız değildir. Yöremizin Şairi Müzeyyen KESKİN her zaman şiirleriyle destek olmuş ve olmaya devam etmektedir. Bir Amasya Sevdalısıda Müzeyyen KESKİN hanımdır. Amasya için tüm zamanlarını bu yolda harcamaktadır.
Tabi Bu konuda, Yine Amasyamızın sevdalısı bitermi, Amasya Taşova , Uluköy den İnternet ve Sosyal medyada adını duyuran ve Gurup Yöneticiği yapan Süleyman SAYAR Bu albümün çıkmasında emeği vardır. Amasyası uğruna, yayınlar ve yazılar, resimler atan Süleyman SAYAR Emir abisinin albümüne destek olmak için nerdeyse tüm Amasyalılara  ulaşmaya çalışıyor. Başarıyorda.
Amasyam05 HABER  - 2018

TV LERİN ARANILAN SANATÇISI EMİR ÜSTÜN

      Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor
Amasyalı Emir ÜSTÜN' e  TV kanallarından teklifler yağıyor. Son günlerde yükselen başarısı neticesinde, yerel ve Ulusal TV ler müzik proğramlarında Emir ÜSTÜN ' ü Kanallarında misafir etmek için yarışıyorlar. Amasyamızın değerli sanatçısı çıktığı proğramlarda hem türkülerini icra ediyor, hemde Amasyamızı ve kültürünü tanıtıyor. Her söznün başında Amasyamızın tanıtımını yapıyor.  Arkasında geniş kitlelerin bulunduğu ÜSTÜN çokta mütevazi.  Kendisine Şiirleriyle destek veren Müzeyyen KESKİN Amasya için tüm zamanlarını Amasyanın tanıtımına ayırıyor ve Emir ÜSTÜN kardeşimize destek vereceğini açıklıyor.  Benim İçin Amasyaya hizmet etmek şereftir. diyor.   Yine Amasya' mızın sevdalısı bitermi? Amasya Taşova , Uluköy den İnternet ve Sosyal medyada adını duyuran ve Gurup Yöneticiği yapan Süleyman SAYAR sosyal medyadaki gücüyle Amasyalı Abi ve ablalarının bu yoldaki destekçisi olarak hizmet ediyor.  Amasyam05- HABER
 Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan
HABERİN DEVAMI VAR.