GENEL MESAJ

8 Haziran 2017 Perşembe

SÜLEYMAN BURSALININ EŞİ VEFAT ETTİ.

         İlçemiz  1973-1977 arasında  Belediye başkanlığı yapan  ve içme suyu, kanalizasyon, belediye sarayı gibi bir çok hizmetleri tamamlayan merhum Süleyman Bursalı’nın eşi, Metin, Dr. Mithat, Fuat ve Nihat Bursalı’nın anneleri. ilçemiz eşraflarından Mehmet Salih Sayın  ( Molla Salif) ‘in kızı Emine Bursalı (86) vefat etti.
    Bizde site yönetimi olarak köylümüz .Merhumeye Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesi  ve yakınlarına başsağlığı dileriz
   
CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA

ARPADERESİNDE TOPLU İFTAR YAPILIYOR.

        Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar
         Köyümüzde Ramazan boyunca her akşam iftar yemeği var.
       Arpaderesinde iki yıldır güzel bir uygulama başlatıldı ve devam ediyor. Köyümüz muhtarının ve sakinlerinin öncülüğünde Arpaderesi köyü Köy konağında iftar yapmak üzere köylülerimiz ve varsa misafirlerimiz toplanıyor. İftardan yaklaşık 15- 20 dakika önce Köyümüz İmami Hüsnü ÖZLER' in sesinden Kur' ani kerim okunuyor. Dualar ediliyor. Köylülerimiz hep birlikte oruç açıyor.  Bu güzel uygulamadaki iftar verilen yemeklerin maliyetini Arpadereli hayırseverler karşılıyor.   Köylülerimizin birlikte oruç açmalarına, iftar yapmalarına vesile olan herkese bizde site yönetimi olarak çok teşekkür ediyoruz.
ARPADERESİ HABER - 2017
 İFTAR PROĞRAMINA AİT RESİMLER VAR TIKLAYINIZ
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

YOLLARIMIZ ASFALTLANIYOR.

     

         İlçemize bağlı Arpaderesi köyü girişine yakın 1 km uzaklıktan başlayarak incecik yol diye tabir edilen köy ana yolu Karayolları ekiplerince önce düzlenerek alsfalt atıldı.
       İlçemiz köylerine hizmet devam ediyor. Köyümüz muhtarının talebi üzerine Arpaderesi ana caddesine asfaltlama çalışmaları yapılıyor.  Köy girişi ve köyün çıkışına kadar yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları sürüyor.  Köyümüze yapılan bu hizmet Arpaderelileri memmun etti.
ARPADERESİ HABER - 2017