GENEL MESAJ

14 Nisan 2020 Salı

İLÇEDE MASKE DAĞITIMI

   
  İlçemiz Kamu kurum ve kuruluşları girişinde Pazarda Taşova Gençlik Merkezi gönüllülerince maske dağıtımı yapıldı. İlçemiz Kaymakamlığınca temin edilen maskeler, Kamu kurum ve kuruluşlarının, Banka, PTT ve semt pazarı girişleri ile halkımızın yoğun olarak bulunduğu alanlarda Vefa Sosyal Destek Grubu ve Gençlik Ekipleri tarafından vatandaşlara  dağıtıldı.
   İlçemizde virüsle mücadele için maske dağıtımının bundan sonra da devam edeceği öğrenildi.
05Amasyam05-HABER


CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA

TAŞOVA' DA MASKE ÜRETİMİ ve DAĞITIMI

       
  Son günlerde Corona virüsü nedeniyle ülkemizde olduğu gibi Taşova ve Köylerinde de tedbir amaçlı Maske eldiven ve Sosyal mesafeye dikkat ediliyor. En önemlisi de Sağlık Çalışanlarının bu virüse yakalanmaması için daha dikkat ediliyor. Taşova Gönüllü gençlerimiz tarafından üretilen maske ve siperlikler Kamu çalışanları ve sağlık Personellerine dağıtılmak için hazırlandı.
     Taşova Gençlik Merkezi personeli tarafından üretilen siperlikler, sağlık çalışanları başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına  dağıtılmaya başlandı.
Gençlik Merkezi Müdürü Sercan Şenel ve Gençlik liderleri tarafından dağıtılan siperlikler için sağlık ve kamu çalışanları memnuniyetlerini  ifade ederek kendilerine bu anlamlı faaliyetleri için  teşekkürlerini bildirdiler.

05amasyam05 - Haber