GENEL MESAJ

13 Mayıs 2022 Cuma

AMASYA' YA YENİ BİR ESER KAZANDIRDI.

     
    OY CAN CANA  AMASYA' YA
    Taşova' lı Türk Halk Müziği sanatçısı Ahmet Barış yaptığı eserleriyle kendinden söz ettiriyor. Eserlerinde Amasya, Taşova Kültürünü tanıtırken aynı zamanda müzik camiasında kendi adından da bahsettirdi.  Sanatçı hem yöresini tanıtacak, hem de genele hitap edecek eserleri yazıp besteleyip okuyor.  Bir Neşet ERTAŞ, Bir Aşık Veysel, Türkiye'mizin gururu. Bu yolda adımlarını sağlam  basan Taşova' mızın Güzel sesli sanatçısı Ahmet Barış' a başarılar dileriz.
 05amasyam-05 Kültür, Haber, Magazin 2022
CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA

TAŞOVADAN BİR YILDIZ DOĞUYOR. AHMET BARIŞ

     

     AHMET BARIŞ SÜTÜDYO ÇALIŞMALARINA BAŞLADI.
    Amasya Taşova' lı Ahmet Barış uzun süredir İstanbul' da müzik çalışmalarını sürdürüyordu. Müzik Piyasasına Oy Can Cana Amasya'ya adlı türküsü ile giriş yapan sanatçı başarı basamaklarını hızla çıkıyor. Bu çalışmalar sonunda meyve vermeye başladı. Duruşu, kendine özgü müziği ve gerçekten bu yolda yılmadan çalıştı. Çeşit TV kanallarında ve Müzikhollerde sanatını icra eden Ahmet Barış sütudyo ortamında eserlerini okumak için SON IŞIK MÜZİK YAPIM Şirketi Engin Işık sütüdyosunda, Yapımcı-Yönetmen'de Musician  Erdinç ONAR yönetiminde çalışmalara başladı. 
   
     Engin ışık SON IŞIK MÜZİK YAPIM ŞİRKETİ etiketli Söz müzik Aysel Işık KAYBOLMUŞUM BEN muhteşem yorum Ahmet Barış ile çok yakında tüm dijital platformlarda yerini alacak.

     Sevgili Ahmet Barış elinize emeklerinize sağlık. Başarılı olmanızı hemşerilerin canı gönülden bekliyor ve destekliyor.  Müzik camiasında risk almak gerek, inşallah bu yolda yorulmak yok. İşini severek yapan Barış' ın eserlerinde reytingler tavan yapacak. Eserler güzel, tavır ve çıkış harika. Sanatçının Kendine özgü bir duruşun var. Ahmet Barış Bey kardeşim, bizde site Yönetimi olarak seninle gurur duyuyoruz.
 05amasyam-05 Kültür, Haber, Magazin 2022