GENEL MESAJ

5 Temmuz 2022 Salı

AHMET BARIŞ AMASYA GÜNLERİNDE

   


   Amasya Günlerinde Taşova’ lı bir sanatçımız vardı. Yıldızı parlayan Ahmet Barış hiçbir ücret almadan gönüllü olarak Amasya Günleri sahnesine çıktı. Sahneyi sanatıyla duruşuyla türküleriyle dolduran Ahmet Barış Piyasaya yeni çıkacak olan albüm Türkülerinden bir demet yaparak seyircileri bazen duygulandırdı, bazen de hareketli parçalarla Amasya türküleriyle çoşturdu. Sanatçı Barış  “ Ben genele Türkiye' ye hitap ediyorum. Benim Türkülerim şarkılarım tüm halkımız dinliyor. Taşova’ mız adına her türlü organizasyonda olacağım basında ve yerel haber sitelerinde hiç olmazsa Taşova’ mızdan ve Taşova’ lılar bahsedilmemesi üzücü“ dedi.

   İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Yenikapı Etkinlik alanında düzenlenen  geleneksel memleket  günlerinde, çeşitli firmalar, belediyeler, sanatçılar, şairler, konuşmacılar faaliyetlerini sürdürdüler.

   Taşova’ mızdan kimler vardı, Taşova bu şenlikte sesini duyurdu mu?  Taşova’ lı sanatçılarımız oradalarmıy dı?  Bu organizasyonda Taşova’ mız sesini duyurabildi mi? 

   Amasya Belediyesi, Göynücek ve Hamamözü gibi Belediyeler stand kurarken diğer ilçelerin standlarını Dernekler kurdu. Taşova adına ise hiç bir resmi kurum katılmama kararı alınca Taşova Sevdalıları adıyla standı İyilik Hareketi gönüllüleri kurdu. Taşova' lılar adına İyilik hareketi ve Kasım Alper Özdemir' e Teşekkür ediyoruz.

05amasyam-05 Kültür, Haber, Mağazin 2022


CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA