GENEL MESAJ

3 Aralık 2017 Pazar

ARPADERESİ KÖYÜNDE YAMAÇ PARAŞÜTÜ ATLAYIŞI YAPILDI.


           
              
         Amasya ili, Taşova İlçesi, Arpaderesi köyünde Yamaç paraşütü uçuşu yapıldı. 03/12/2017 tarihinde  Nedim Küçük ve Yamaç paraşütü ekip arkadaşları ile birlikte Gürsu yaylası, Eski köyün başındaki kayaların arkasındaki tarladan atlamaya başlayarak, Gürsu köyü yakınlarından, Amasya, Taşova, Arpaderesi köyü semalarında süzülerek Arpaderesi köyü' nün ikizdepe mevkiine iniş yapmışlardır. Uzun süredir hava durumu ve rüzgarında uygun olmasının çalışmaları izlenerek uçuş gerçekleşti.  Nedim Küçük ve paraşütçü arkadaşları Ayhan Demirtaş, Ahmet ÖZTİRYAKİ gurubunun yapmış olduğu gösteriyi yöremizden ve köyümüzden çok sayıda kişi bu gösteriyi merakla izledi.
      Nedim KÜÇÜK " Başarı ve güzellik yöremizin. Kapodokya da balonla uçuyorlar. İnsanlar güzellikleri gökyüzünden seyretmek için dolar üzerinden paralar harcıyorlar. Bizim yöremizde neden yamaç paraşütü yapılmasın. Taşova' mız, Boraboy gölümüz, Köylerimiz belki de turzimden nasibini alacak. Yöremizi, kültürümüzü Dünyaya tanıtacağız" dedi.  Nedim Küçük sosyal medyadaki yazılarımıza cevaben " Kıymetli kardeşim ve köylüm bu vesile ile köyüme gelmiş havasını teneffüs etmiş suyunu içmiş aşını yemiş oldum. En güzelide köyümün insanları ile bu heyecanı paylaşmış oldum. Tabiki tekrar geleceğim en az 10 Paraşütcü arkadaşımla köyümün semalarında uçacağız bunu daha önceden haber veririm daha çok ses getirir ve şenlik havasında olur saygılar." dedi.         
           Bizde site yönetimi olarak, Bu faaliyeti düzenleyen ve yamaç paraşütünü gençlere sevdirmek için çaba gösteren Nedim KÜÇÜK beye çok teşekkür ediyoruz.

ARPADERESİNDE YAMAÇ PARAŞÜTÜ GÖSTERİSİ. 03/12/2017
VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ. RESİMLERİN DEVAMI İÇİN  TIKLAYINIZ.
GÖSTERİYİ BEKLEYEN KÖYLÜLERİMİZ.