GENEL MESAJ

21 Haziran 2022 Salı

TAŞOVA MHP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN DAVET

Genel başkanımız sayın Dr. Devlet BAHÇELİ' nin talimatları doğrultusunda milletvekilimiz MYK-MDK üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleşecek olan Adım Adım 2023 İlçe ve ilçe anlatma ve aydınlatma temalı programımıza tüm halkımız davetlidir.
Katılımcılar;
MHP İzmir Milletvekili Hasan KALYONCU
MHP Myk üyesi Adem YURDAGÜL
MHP MDK üyesi Cemil AKSU
MHP İl Başkanı Şuayip AK
Amasya Belediye Başkanı Mehmet SARI
Taşova MHP ilçe Başkanı
Aslan BERBER
24 HAZİRAN CUMA GÜNÜ SAAT 14:00 TAŞOVA BELEDİYE DÜĞÜN SALONU
05amasyam-05 Kültür, Haber, Mağazin 2022
CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA

AHMET BARIŞ KLİP ÇEKECEK. SANATÇILAR HEPİMİZİN.

     

       Amasya ve Taşova artık profesyonel bir sanatçınız var. Ahmet BARIŞ sanatı ve sanatçılığı konusunda en üst seviyede. Şimdiye kadar kısıtlı kendi imkanları ile işin ekonomi boyutunu yüklendi. Sanatçı toplumun sanatçısı, Özelikle genele hitap eden  başarılı bir sanatı var.  Toplumun duyarlılığı ve özverisi olması gerekiyor.  Özellikle toplum olarak başarıya destek olduğumuzda başarıya hepimiz ortak oluyoruz. Başarı hepimizin.  Özellikle Sanatçımızın Amasya' lı olması nedeniyle Amasyalı hemşerilerimiz sizlere önemli görev düşüyor. 

     Başarıların daim olsun, Ahmet Barış , Amasyalı İş adamları ve Belediye başkanlarımız, sanata ve sanatçıya desteklerinizi bekliyoruz. Bu değerlerimiz tırnaklarıyla bu yolda çalışırken, sizlere duyurumuz çağrımızdır. Bu gençlere, ve Klip Yapım çalışmalarında sizlerin maddi desteğini bekliyoruz.

    Bizde site Yönetimi olarak sosyal sorumluluk projesinde tanıtımını yaparak, Amasya' mızın sanatçısı Ahmet Barış , a her zaman desteğimiz sürecektir.

05amasyam-05 Kültür, Haber, Mağazin 2022