GENEL MESAJ

30 Haziran 2015 Salı

HÜSEYİN ŞİMŞEK' İN NİŞAN VE DÜĞÜNÜ VAR


            Köyümüzden Ahmet ŞİMŞEK' in oğlu Hüseyin ŞİMŞEK' in Ramazan Bayramın Üçüncü günü  19/07/2015 Pazar günü   Erbaa ilçesinde Melisa Düğün Salonunda saat 12.30 da Nişanı var. Arpaderesi köyünde saat 12.00 de araçlarla topluca hareket edilip Düğün salonuna gidilecektir. Nişanı Müteakip eden akşamı Arpaderesi köyünde eğlence tertip edilecektir.  Ertesi günü akşam yine Erbaa ilçesinde kız evinde 20/07/2015 Pazartesi akşamı kına gecesi eğlencemiz vardır.  Gurbetteki ve Köyde ikamet eden tüm yakın dost ve akrabalar Köy havasında, şenlik havası eşliğinde bir araya gelmenin tadını çıkaracaklar.   
            Arpaderesi köyündeki eğlence ve proğramın arkasından Salı Günü yola çıkılıp Ankara gidilecektir.  Kına gecesinden 3 gün sonra Ankarada Keçiören Bağlum Düğün Salonunda saatler 19.30 u gösterirken Hüseyin ve Aslıhan' ın  düğünü başlayacaktır.  Gecenin ilerleyen saatlerinde Yıldızı Parlayan Ankara Müziklerinde  ün yapmış Ankara sahnelerini sallayan Erdem Kanat sahne alacaktır.
            Bayramda köyde olan tüm akraba ve arkadaşlarımız, köylülerimiz davetlidir. Tabiki Ankaradaki tüm dost ve akrabalarımızda Düğün Salonuna bekleriz.

ARPADERESİ HABER - 2015
ERDEM KANAT ANKARA ile ilgili görsel sonucuERDEM KANAT ANKARA ile ilgili görsel sonucuTIKLAYINIZ
TIKLAYINIZ
ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA