GENEL MESAJ

17 Mart 2022 Perşembe

ASELSAN BAHAR KONSERİ AMASYALILARI BULUŞTURDU

  

     Bahar Konserleri adı altında Aselsan Türk Sanat Müziği korosu ve solistleri adeta ruhları mest eden şarkıları ile, iki bölüm halinde halka açık konser düzenledi. 15 Mart 2022 Akşam 19,30 da başlayan konser Koro ve arada solistlerin şarkıları ile seyircilere müzik ziyafeti çekti. Konserin organizasyonunu hazırlayan Amasya Taşova Arpaderesi Köyünden Aselsan da çalışırken yeni emekli olan Ünal KAVAK hem koroda görev aldı, hem de solist olarak şarkı söyledi. 
    Konsere Amasya Taşova' lı Amasyaşat başkanı yazar, şair Müzeyyen KESKİN, kardeşi Canan KESKİN, Ahmet ŞİMŞEK katıldı, Konser arasında Ünal KAVAK ve hemşerileri hoş sohbetlere etti. Konserin ikinci bölümü başladığında harika şarkılara devam edildi. Şarkılar sayesinde seyircilerin kulaklarının pası silindi. ASELSAN TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU ‘’ BAHAR KONSERİ’’ Şef Vedat Kaptan YURDAKUL, Sunucu Yasemin PAMUKÇU 31 koristin katıldığı muhteşem konserde. Sunucu hanımın da güzel sunumları dikkat çekiyordu. TRT kökenli orkestra sanatçıları gerçekten de muhteşem seslerle, uyum ve aheng içinde Koro şefiyle muhteşem ötesi konser verdi.
KORİSTLER; Aysel KAHRAMAN, Başak YURDAGÜL, Berkan ÖZDEMİR, Büşra ÖZ, Duygu ÖZKAN,Eda AĞLADIM, Faruk DEMİROK, Gökçe ELGİN GÜLCÜ, Hatice ŞARAÇ, Hasan MERCAN, Hüsnü Gürkan AYDEDE, ilhan BAŞÇUHADAR, Kağan Sezai DİNÇER, Kadir BUĞ, Kemal ARI, M. Orkun ÖZGÜN, Melek AKPINAR, Melih BABAGİL, Müjgan VAROL BALKAN, Nagehan CEYLAN, Nihan BABAGİL, Nihan KÜÇÜKÇINAR, Nuran TUNALI, Özlem YAZGAN, Özerk OLCAYTU, Selami TAŞEL, Şafak AKINCI, Tuna SERÇALI SEVEROĞLU, Ünal KAVAK, Yunus GÜNDÜZ, Zuhal ÖNAL.
Konserin sonunda Aselsan Genel Müdürü Haluk GÖRGÜN; Koro şefi Vedat kaptan YURDAKUL' a ve Sunucu hanıma Çiçek demetleri verdi. Koroya ve çalışanlarına, konsere katılımcılara teşekkür etti.
05amasyam-05 Kültür, Haber, Mağazin 2022