GENEL MESAJ

26 Ağustos 2013 Pazartesi

ARPADERESİNDE ÜZÜMLER OLDU.

                    
                          ARPADERESİNDE ÜZÜMLER OLDU
         Arpaderesi Köyünde üzümler oldu. Bahar mevsiminde bağların kazılması haberini yapmıştık. Şimdide Üzümlerin olduğunu ve şeker gibi tadı hakkında haber yapıyoruz. Arpaderesinde şeker tadında üzümler var.
        Arpaderesi köyünün etrafındaki Kamişli yatağı ve Köyün üst bölgelerindeki ve Tekkedeki üzümler oldu. Havasından mıdır? suyundanmıdır? bilinmez ama Üzümlerin tadı bir başka, Üretimin az olması nedeniyle dışarıya gönderilememekte isede köyde yaşayan Arpadereliler bu doyumsuz tadı yaşıyorlar.
Kısacası Arpadereliler bal gibi sarı üzümleri, asmalardaki kızıl üzümleri, Bağlardaki kömür karası kara üzümleri doya doya yiyorlar, Gurbetten Köyümüze gelen akrabalarına ikram ediyorlar. Sakın Üzüm bağlarına Hücum etmeyiniz, sizede var.
ARPADERESİHABER - 2013


 SİTE RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.
CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA

MEDYA TV MUHABİRİ SALİH TURGUT TAŞOVA VE KÖYLERİNDE ÇEKİMLER YAPTI.

           



          Medya TV İlçemiz ve Köylerinde çekimler yaptı. Amasyanın İlçeleri  Göynücek, Taşova ve diğer ilçelerinde hem Şenlikleri hemde  Yöremizdeki İnsanların yaşayışları, gelenek ve göreneklerimizi tanıtan çekimler yaptı. Taşova İlçesindeki Şenlik ve Şölenleri Medya TV ekibi ile tek tek gezip çekimler yapan TURGUT fırsat buldukça başta Arpaderesi olmak üzere, Yayladibi(Halamaz), Çaydibi (Kadadu),  Destek Kasabasında çekimler yaptı. Yöremizin gelenek ve göreneklerini her türlü yaşayış ve güzelliklerini Kameramanı ve ekibi ile kaydedip, montajlama çalışmaları bittiğinde Yöremizin Televizyonu MEDYA TV de yayınlanacaktır. Yayın Tarihi hakkında Salih TURGUT'un fesbook sayfasından ve Sitemiz aracılığı ile duyurulacaktır.
RESİMLERİN VE HABERİN
DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ