GENEL MESAJ

2 Şubat 2024 Cuma

YENİ CAMİİDE CUMA NAMAZI KILINDI

   Yeni camiide Cuma namazı kılındı. Bayramlarda köylülerin camide namaz kılmaz için sabırsızlandığı ve Bayram Namazını kılmışlar ve bir araya gelmişlerdi.
    02.01.2024 Cuma günü yani bu gün Camiide Cuma namazının kılınacağını duyan köylüler yeni camiilerine akın edip cuma namazı kılmaya geldiler. Huşu içerisinde, huzur içerisinde kılınan Cuma Namazının kılınması esnasında Köyün gençleri bu anı fotoğraflayarak  yardımseverlere ne kadar güzel işe koştuklarının gösterilmesi için çaba sarfettiler. Camii dernek başkanı, yönetim ekibi ve köylüler,  "Tüm Köylülerimizden, yardımsever hemşerilerimizden, Arpaderesini haritada bile bilmeyen ama Allahın evi diye camiye yardım eden tüm eş dost ve Müminlerden Allah razı olsun dediler. El birliği ile camiimiz bu hale geldi. Namaz kılınacak hale gelen camiimiz, tüm insanlığa kapısı açıktır. İbadethanelere yardım etmek hem dünya saadet, hemde ebedi alem saadetidir. Bu lezzeti alan bir daha bu tatdan vazgeçemeyecektir" dediler..
     Gazetemiz aylarca yıllarca Taşova' nın  Güzel köyü Arpaderesi' nde  Camii inşaatı haberleri yaptı. haberlerimiz meyvesini gösterdi. Yardımsever ve Köylülerin sayesinde kısa zamanda Camiinin %90 ı tamamlandı. Ne mutlu ki camii yapıldı, garip kalmadı içi cemaatle doldu.