GENEL MESAJ

23 Aralık 2023 Cumartesi

ÜNAL KAVAK KORO ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.


Amasya Taşova Arpaderesi köyünden Ünal KAVAK Çalıştığı Kurum ASELSAN, DSİ kurumunda ve özel korolarda koro çalışmalarına katılmış, ASELSAN korosunda koro başkanı olarak her türlü sorumluluğu üzerine almış, organizasyonlara imza atmıştır.
Ünal KAVAK kendine has üslubuyla çevresine pozitif enerji vermiş olup, Konserlerde Sahneye çıkacak sanatçıların her türlü giyim, kuşam, saz sanatçılarını, ses sistemlerini, seyircileri, salonların teminini organize ederek büyük başarılara imza atmıştır.
Özel hayatında ilgili bir baba, güler yüzlü bir eş, arkadaş çevrelerinde espirili ev hoş sohbet bir kişiliği olan KAVAK sevilen bir insandır. Bizde Amasya Medya olarak hemşerimize değerli Ünal KAVAK beye sanat hayatında ve özel yaşamında başarılar diliyoruz.
 05amasyam-05 Kültür, Haber, Mağazin 2023

RÜZGAR YOLA KAVAK DEVİRDİ, DEVRİLEN KAVAK AĞAÇ KALDIRILDI

    
Haber: Ahmet ŞİMŞEK, Fotograf Celalettin KÜÇÜK
İlçemiz Taşova Arpaderesi Sepetli köyü istikametindeki, Cennet Çeşme bölgesinde şiddetli rüzgarın etkisiyle kavak ağacı yola devrildi. Köy yolunu kullanan köylülerin yoldan geçmekte güçlük çekmesi neticesinde Jandarma Karakoluna bidirmeleri neticesinde Jandarma Karakol Komutanı Arpaderesi Köyü Muhtarı Mehmet ÜSTÜN' ü arayıp durumu haberdar etti.
Arpaderesi Köyü Muhtarı Mehmet ÜSTÜN köy halkında Aydın BOLAT' a ait kepçeyi de alarak ağacın devrildiği bölgeye gelerek her hangi bir kazaya meydan vermeden yola devrilen ağaç Aydın BOLAT tarafından kaldırılıp yol trafiğe açıldı.
 05amasyam-05 Kültür, Haber, Mağazin 2023

YİNE BİR AMASYALI, YİNE BİR KONSER

   Ünal KAVAK sahnelere çıkarak, sanatını icra ederek Amasya' mızın sesini dünyaya duyuruyor.  Ülkemizin resmi Kurumları ASELSAN, DSİ  ve özel korolarında solist olarak, koroda şarkılar türküler söyleyerek  sanatını icra eden KAVAK  sanatının zirvesinde.  
    Yine Ankara' da  Gazi Üniversitesi Kampüsü Konser salonunda ASELSAN' ın tertip ettiği Türk Sanat Müziği Korosu Yeni yıl konserinde Şef Vedat Kaptan YURDAKUL' un yönetiminde TRT spikeri Mehbare ÇELİK' in sunuculuğuyla izleyicilere harika bir akşam sundular.  Konsere TRT Türk Sanat Müziği saz sanatçıları eşlik ettiler. Her birisi birbirinden usta sanatçılar hem koro olarak, hem solo olarak şarkılarını söylediler.  Sanatçılara eşlik eden saz sanatçıları adeta şarkılara can verdiler, Çoşkulu geçen konserde espirili bir dille, harika sunuculuğuyla, seyirlerinde şarkılara katılım sağlayıp, eşlik etmesi ayrı bir güzellikti. 
    Amasya' mızın sanatçısı Ünal KAVAK müzipliği ve yaramaz bir çocuk edasıyla koroya hem neşe kattı, aynı zamanda solo şarkısını söyledi. Konserin sonunda Şef Vedat Kaptan YURDAKUL iki güzel şarkısıyla konseri taçlandırdı. ASELAN Yöneticileri Genel Müdür adına kısa bir konuşma yaptı, çiçek buketi ile hem sunucuya, hemde koro adına koronun şefine çiçek buketi verdi.
 05amasyam-05 Kültür, Haber, Mağazin 2023