GENEL MESAJ

4 Eylül 2014 Perşembe

ADEM PULUR' UN DÜĞÜN TOPLANTISI YAPILDI.

      5-6-7 Eylül  2014 tarihinde düğünü olacak olan Eyüp PULUR'un oğlu Adem PULUR' UN DÜĞÜN TOPLANTISI 03/09/2014 akşamı Arpaderesi köyünde yapıldı. Düğünde neler yapılacak,i Kim düğün kahyası olacak, Yiğit başılar, görevliler, düğüncülerin karşılanağı yerler ve konukçu verilecek komşular tespit edilmiştir. Büyük bir neşe ve muhabbet içerisinde geçen düğün toplantısı Arpaderelileri bir araya getirdi.  Bilindiği üzere düğünde mehter olarak gelecek olan Yöremizin tanınmış müzisyeni Rafet DUMAN' da olması ve Eyüp PULUR' un  çevresinin Taşova yöresinde geniş olması neticesinde düğünün kalabalık olacağı tahmin edildiğinden Arpadereliler düğüne iyi hazırlanıyorlar. Düğünü kusursuz olması ve misafirlerin iyi bir şekilde konuk edilmesi için tüm hazırlıklar yapılıyor.
             Bizde Site Yönetimi olarak  şimdiden bu güzel  organizasyona emeği geçen Tüm Arpaderelilere çok teşekkür ediyoruz.
CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA

MUSTAFA BOLAT' A AİT AHIR YANDI.


                                    
Amasya İli Taşova İlçesi Arpaderesi köyünde Mustafa BOLAT' a (Hasanağaların Mıstık) ait ahır yandı. Mustafa BOLAT ve Arpadereliler yangını söndürmeye çalıştı.  Çıkan yangın köylülerin çapası neticesi söndürülmeye çalışılsada yangının geç farkedilmesi neticesinde yangının ilerlemesinde dolayı ahır içinde hayvanlarla beraber yandı. Yangın sonucunda maddi zarar var. Yangından ahır sahibi Mustafa abi ve yakınlarında bir şey yok. Haberi duyan Mustafa BOLAT abinin gurbtteki evlatları ve torunları geldiler.  Köyümüzdeki  bu üzücü haber hepimiz üzdü.

          Bizde Site Yönetimi olrak bu üzücü olayda dolayı MUSTAFA BOLAT abiye geçmiş olsun der bir daha Allah köyümüze ve köylümüze böyle afetler göstermesin. 

 

ARPADERESİ HABER - 2014




CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA