GENEL MESAJ

11 Ekim 2018 Perşembe

KÖYLERİN SU SAYACI ÇİLESİ

    
Taşova Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Ekim ayı olağan Meclis toplantısı 11 Ekim 2018 Perşembe günü Kaymakam Vekili Okan Yenidünya başkanlığında yapıldı. Müftülük salonunda saat 10.00’da başlayan toplantıda 2018 yılı ek bütçe yapılması ve 2019 yılı mali yılı bütçesi yapılan oylama sonucunda oy birliği ile kabul edildi. 
Köylerimize akıllı su sayaçları takma işleminin devam ettiğini belirten Kaymakam Vekili Yenidünya; “Vatandaşlarımızın suyu daha tasarruflu kullanması ve köy halkımızın susuz kalmaması için köylerimizde tüm hanelerimize akıllı su sayacı takılacağını ve takmayanlar için cezai müeyyide uygulanacağını konu ile ilgili görüşmelerin devam ettiğini söyledi. 

     Köylerimizin ve köylülerimizin su sayacı takmamak için direnmeleri bir işe yaramıyor. Su sayacını kendi imkanları ile taktırmayanlara  Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından takılacak ve yüklü miktarda su saati bedeli ve abone parası alınacağı söylenmektedir. Taşova köylüleri evlerine kartlı su sayacı takılmasını istemiyorlar. Köylerimizin suyuna karışanlara köylüler olarak boyun eğmeyeceğiz dediler. Köylüler bizim adımıza kimse karar vermemeli. Yasal haklarımızı arayacağız dediler. 
YORUMLAR
Taşova gazetesindeki haber yorumları.