GENEL MESAJ

21 Ocak 2024 Pazar

BİNA ÖNÜNE ÇÖP DÖKME SAVAŞINI KİM KAZANACAK


UYARILARA ALDIRMAYAN KOMŞU BİNALRIN ÇÖP DÖKMEYE DEVAM ETMESİ SABIRLARI TÜKETTİ.
     15 Ocak 2024 tarihinde  Binamız önüne 2 senedir çöp dökülüyor diye AK Masa Keçiören Belediyesine şikayette bulunmuş idik.  Binamıza çöp döken 73 nolu binaya Belediye  görevlilerince yazılı uyarıda bulunulmuştur.  
   Kanuni Mahallesi Osmangazi Caddesindeki 145 nolu bina önüne çöp dökme işi komşu binalarca devam etmektedir.  Osmangazi Caddesi 143, 141 bolu bina ve altındaki dükkanlar çöplerini gündüz demeyip gece demeyip 145 nolu bina önüne sürüyü sürüyü  çöp poşetlerini getirmektedir. 
   Ayrıca  fotoğraflarda görüleceği üzere  145 nolu Binanın Demirciler caddesi köşesinde karşı binaların çöplerini 71-73-75 nolu bina sakinleri ve Belediye çöpçüleri  binalarından çıkan çöpleri çöp toplama merkezi haline getirdikleri binanın önüne getirmektedirler. Belediye çöp toplama işçileri çöp arabası gelir diye 145 nolu binanın köşesine sürüyerek getirmesi sonucu binanın önü çöp sularının akıntısına ve kötü kokuya maruz kalmaktadır.  Bina sakinlerine ve çöp toplayan Belediye işçilerine gerekli yasal işlemin başlatılması gerekmektedir. 
     Binamıza yapılan bu çirkin eylemin bir an evvel durdurulması, durdurulmaması durumunca kaderimiz ile baş başa kalamamak için hakkımızı her mercilerde savunmak zorunda kalacağımızı kamuoyuna duyurulur.