GENEL MESAJ

22 Eylül 2021 Çarşamba

İYİLİK HAREKETİ DERNEĞİ GENEL KURUL TOPLANTISINI YAPTI.

     

     İlçemizde ihtiyaç sahibi olsun olmasın tüm hemşerimizin yanında olan ve onlara her konuda yardım etmeyi kendine şiar edinmiş Kasım Alper ÖZDEMİR beyin başkanlığında İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği faaliyetini sürdürmektedir. 21.09.2021 tarihinde olagan Genel Kurul Toplantısını yapmıştır. İlçe genelinde yönetime aday olan hemşerilerimiz ve Taşova' nın Yardım sever güzel insanlarının katılımı ile genel kurul yapılmış, Kasım Alper ÖZDEMİR dernek başkanı olarak seçilmiştir. 
Başkan Kasım Alper ÖZDEMİR İyilik Hareketi'nin hiç bir siyasi ve ticari amacı ve beklentisi olmadığını söylemek istiyorum. Bizim hedefimiz insana ve özellikle çocuklarımıza bir nebze de olsa dokunarak onları mutlu edebilmektir, diyerek genel kurula katılan üyelere ve İyilik Hareketi gönüllülerimize teşekkür etti.

YAYLALARIMIZ BOĞALI YÖRESİ

     Taşova' mız aslınca gerçekten güneyi Bogalı yaylası, Kuzeyi Canik dağları cennet köşelerden bir  bahçe. Bu iki dağların arasında irili ufaklı  dağ ve tepeler var. En meşhuru  faravgadır. Bu dağların ayrı bir güzelliği vardır. Bu bölümde size Bugalı tarafındaki yaylalarda Orhan Uzun beyin gezi ve incelemelerinden elde ettiği göüntüleri sizlerin seyrine vereceğiz. Aslında bu dağların arasında yemyeşil ovalarımız da var. Bu ovaların güzelliği bir başkadır. Vadinin Sesi adı altında yakında bu ovalarımızı da ileriki yayınlarımızda siz değerli seyircilerimize tanıtacağız.
05amasyam05 Haber 2021
RESİMLERLE YAYLAYI GEZMEK İÇİN TIKLAYINIZ.    

MUSTAFA BEKTAŞ VEFAAT ETTİ

Amasya, Taşova, Arpaderesi Köyünden Bostanci Bekirin Oğlu , Kemal ve Yucel Bektasin babasi Mustafa BEKTAŞ (77) hakkın rahmetine kavuşmuştur. Samsunda tedavi görürken Vefat eden Mustafa BEKTAŞ 22.09.2021 Çarşamba günü öğle namazını müteakiben Arpaderesi Köyü Kabristanlığında defnedildi.
Merhum Mustafa Bektaş abiye Allah' dan rahmet Kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz.
05asmasyam05 Haber 2021
CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA