GENEL MESAJ

19 Şubat 2024 Pazartesi

MÜZEYYEN KESKİN ŞAİR YAZAR,

23.02.1960’ da Esençay /Taşova/ Amasya’da doğan; Müzeyyen Keskin’in Dedelerinden bazıları Ordu’dan gelip Esençaya yerleşmiştir. Altı kardeşi vardır.
Eğitimine Esençay İlk Okulunda başlayan Ankara Cemal Gürsel ilkokulu, Mehmet Akif Orta Okulu, Gazi Akşam Lisesini bitirdikten sonra Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Ev İdaresi Bölümünden Mezun olmuştur.
1978 yılın da TÜGSAŞ Genel Müdürlüğün’de Çalışma hayatına başlamıştır. Memurluk, Sekreterlik, Uzman, Müdür Yardımcısı ve Özel Kalem Müdürlüğü’ne vekalet etmiştir. İş yerinin Özelleşmesi dolayısıyla; Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne geçmiş ve burası da özelleştiği için şu anki iş yeri olan DSİ Genel Müdürlüğü ‘’TAKK ‘’ Teknik Araştırma ve Kalite Kontrol Daire Başkanlığın’ da Araştırmacı görevinde çalışmaya devam etmektedir. 2021 16 Eylül 2021 de emekli oldu.
1980 de şiir yazmaya başlayan Keskin; Şiirleri birçok Sanat Dergilerin de ve gazetelerde çeşitli antolojiler de yayınlanmıştır. Türkiye Yazarlar Ansiklopedisin de yer almıştır.
Taşova TV, IŞIK TV, Vizyon Türk TV.’, GİMSA TV’lere konuk olarak ayrıca; Özel ve yerel Amasya Gül Radyosu, Giresun Radyosu, İmbikten Damlalar Polis Radyosu, Ankara Radyosu ve Radyo Piyanonun konuğu oldu.