GENEL MESAJ

31 Ekim 2023 Salı

KORMAZLARIN ACI GÜNÜ


   Haber: Ahmet Şimşek
    
İlçemize bağlı Arpaderesi köyünden, Amasya' nın gururu Şair yazar merhum Salih KORKMAZ' in eşi Yıldız KORKMAZ ( 78) 31.10.2023 Salı  günü Bilecik' de hayatını kaybetti.

    Hakan ve Mesut' un babaları merhume Yıldız  KORKMAZ' in  cenazesi 31.10.2023 Salı günü Bilecik' te öğle ezanı vakti,  kılınan cenaze namazının ardından  Bilecik Şehir kabristanlığında toprağa verildi.

       Merhumeye Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

05amasyam-05 Kültür, Haber, Mağazin 2023


CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA

NECMETTİN CELEP EMEKLİ OLDU

       


  Necmettin Celep uzun yıllar görevinde çok titiz ve dikkatli çalıştı. Devletinin emrinde, milletin hizmetinde, eğitim camiasına bir ömür verdi. İşini severek yaptı. Sorumluluklarını bilerek her zaman sevecen yapısı, mesai arkadaşlarına ve öğretmenlerle uyumlu çalışan, öğrencilerle babacan tavırlarıyla sevilen bir kişilikti.

Alpaslan Belediyesinde 1985 yılında  memuriyete başlayan Celep, 3 yıl sonra Milli eğitime nakil oldu. 1 yıl Kavak ilçesinde görev yaptıktan sonra 9 yıl Taşova İlçe Milli Eğitimde, yaklaşık 25 yıl Taşova Sağlık Meslek Lisesinde görev yaptıktan 27 Ekim itibarıyla emekli oldu. 

    Mesai arkadaşları Celep’in onuruna 28 Ekim günü Boraboy gölünde yemekli bir etkinlik düzenlediler. Okul Müdürü Selim Balcı yaptığı hizmetlerden dolayı Celep’ e plaket verdiler.

  Celep emekli olması dolayısıyla bir mesaj yayınladı: ”27 Ekim 2023 tarihinde memuriyetimi sonlandırarak emekliye sevkim nedeniyle 28 Ekim 2023 günü harika bir etkinlik tertipleyen başta okul müdürüm, müdür yardımcılarım, öğretmenlerim ve mesai arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Her şey için çok teşekkürler. Sevgi ve saygılarımla.”   

    Bizde site yönetimi olarak Sayın CELEP' e emeklilik hayatında sağlık, huzur ve  mutlu bir hayat sürmesini dileriz.

05amasyam-05 Kültür, Haber, Mağazin 2023