GENEL MESAJ

28 Ağustos 2018 Salı

GÜRSU KÖYÜ ŞENLİĞİ BAYRAMIN 4.GÜNÜ YAPILDI.

 
    
    Gürsu Köyü Yayla şenliği yapıldı. Şenlik öncesi şenlik yerleri ve köyde hummalı bir çalışmalar sürüyordu. Yapılan Çalışmalar,  şenliğe giderken dikkat çekiyordu. Şenlik alanına kadar her ikiye ayrılan yolda  şenlige gider tabelaları vardı. Her şey ayrıntıları ile düşünülmüştü.  Köy muhtarı ve Gürsu Köyü Dernek Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin uzun zamandır yaptığı hazırlık  çalışmaları  meyvelerini vermiş. Köy yollarının  asfatlanması, Yayla yollarının yapılması, Şenlik yeri ve şenlik yerine giden yolların pankartlara hazırlanması Şenlik yerindeki sahne ve misafirlerin piknik alanında yerleşmesini sağlayacak düzenlemeler yapılması hepsi kusursuzdu.

SEPETLİ KÖYÜ YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

   
      22 Ağustos 2018 tarihinde Amasya Tasova Sepetli köyu Dernegi tarafindan  duzenlenen Elmapinari yayla Şenligi Kurban Bayraminin 2.günu yapildi.
   
     Saygi Durusu ve Istiklal marşıyla baslayan etkinlikte çekilişler ve Ağalık seçimleri yapıldı. Dernek baskanı Abdurrahman ÇINAR’ ın misafirlerine hitaben konusmasi ile baslayan Senlik programi Köy muhtari ve Taşdef Genel baskanı Hasan SEVRAN ve Tasova Belediye baskanı Bayram ÖZTÜRK" ün konusması ardından çekilişler yapıldı. Ağalık ihalesi ile sahneyi Emir ÜSTÜN devraldı.
Şenliğe çevre köy ve beldelerimizden katılımlar yoğundu. Şenliğe Yöresel Sanatçılarımız Emir ÜSTÜN ve Tokat Yöresinin meşhur sanatçısı Damla YILDIRIM tokat Tokat türküleri ile gönülleri fethettiler. Dernek Yetkililerince,  daha önceki dernek başkanlarına ve yönetimlerinde hizmet edenlere  plaketler verildi. Şenlik ağalığı yarışında Mehmet ÇINAR seçildi.
HABERİN VE ŞENLİK FOTOĞRAFLARIN DEVAMI VAR.