GENEL MESAJ

1 Nisan 2023 Cumartesi

ARPADERESİ KÖYÜ İSTANBUL' DA İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU

   İstanbulda yaşayan İlçemiz Arpaderesi köylüleri 01.04.2023 Cumartesi akşamı Bağcılar Göztepe Mercimek Köyü dernek binasında, Arpaderesi Köyü Yardımlaşma derneği tarafından organize edilen iftar programda bir araya geldiler. 
  İstanbul gibi geniş alana yayılmış büyük şehirlerde bir araya gelmek başlı başına bir sorun. Bunun farkında olan Arpaderesi Köyü derneği köylülerini iftar vesilesi ile bir araya getirdi. Bir arada olan hemşeriler birbirleri ile hasret giderdiler.
  Arpaderesi Köyü Sosyal Yardımlaşma  ve Dayanışma Derneği Başkan ve yöneticileri bu güzel iftar programına katılan köylülerine teşekkür ettiler.  
     Allah iftarlarını kabul etsin.   
 05amasyam-05 Kültür, Haber, Mağazin 2023

DURMUŞ DENİZ VEFAAT ETTİ

     
    Haber: Ahmet Şimşek
    İlçemize bağlı Arpaderesi Köyü halkından İstanbul’da ikamet eden İsmail, Tekin, Emine, Zeynep Deniz’in babaları, Durmuş Deniz (85), 2 Nisan 2023 Pazar günü İstanbul Bağcılar ilçesinde hayatını kaybetti.
       Merhum Durmuş Deniz’İn cenazesi aynı gün Bağcilar Ciftlik Demircan Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yenibosna /Istanbul kabristanlığında toprağa verildi.Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.
Tekin DENİZ 0535 937 42 87
 05amasyam-05 Kültür, Haber, Mağazin 2023 

CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA