GENEL MESAJ

25 Haziran 2022 Cumartesi

ÜSTATLAR BU KONSERDE BULUŞTU.

    Ankara' da Konserlere  yetişmeye çalışan Taşova' lı Ünal KAVAK, her koroda yer alıyor, her  koroda da Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği şarkılarını Türkülerini söylüyor. Amasya Bayrağını dalgalandırıyor. 
   Konser sonunda Amasya Medya sahibi Ahmet ŞİMŞEK ve Taşova' lı Sanatçı Ünal Kavak bey Türk Hal Müziği Koro şefi Kenan ŞELE 'den ve sanatçılardan Amasya' mızda ve Taşova' mızda düzenlenecek organizasyonlara kendilerinin ve ekiplerinin gelecekleri sözünü aldılar. Amasya ve Taşova Belediyesinin düzenlediği umuma açık her organizasyonda sanatlarını icra edecekler.
     Ankara TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Türk Halk Müziği Korosu 23 Haziran 2022 Perşembe akşamı 19.30 da Konser  düzenledi. Şehit Günenç Caddesi, No: 16 Maltepe Ankara ' daki Çankaya Belediyesine ait Konser salonunda seyirci izdihamı vardı.  Konser  Hasan ÖZÇIRPAN Yönetiminde başladı, TRT saz sanatçılarının eşlik etiği konsere Saz üstadı, Sadi Pirkoca ve arkadaşları adeta döktürdü, sazının konuşturdu. Konserin Protokolünde Ünlü isimlerde vardı.  Türk Halk Müziği şeflerinden Kenan ŞELE, Kültür Bakanlığı sanatçısı Leyla Göktaş Ünal ve diğer konuklar vardı. Konser aralarında Amasya Medya olarak konser sanatçıları, saz üstatları ve özellikle Kenan ŞELE ve Leyla hanımla hoş sohbetler ettik. Devlet Su İşleri Türk halk müziği Koro solistleri bu konserde arkadaşlarını yalnız bırakmadılar.  Konser iki bölüm halinde tertip edilmiş olup, ücretsiz halk konseri olarak gerçekleşti. Oda Başkanının konuşması ve Koro şefine, sanatçılarına çiçek vermesiyle sona erdi.    
05amasyam-05 Kültür, Haber, Mağazin 2022
     Ahmet ŞİMŞEK -     TRT Saz Sanatçısı Sacit Pir KOCA -  Ünal Kavak.
05amasyam-05 Kültür, Haber, Mağazin 2022