GENEL MESAJ

13 Eylül 2022 Salı

TOKİDEN EV ALMA ve BAŞVURU ŞARTLARI.

TOKİ Başvurusu İçin Gerekli Belgeler Nelerdir

Alt Gelir Grubu Vatandaşların TOKİ ye Müracaatlarında Bulundurması Şart Olan Belgeler Nelerdir öncelikle ona bir bakalım. Başvuruyu yapacak olan kişinin kimlik fotokopisi, Şehit aileleri, ilaveten harp ve vazife malulleri, dul ve yetimlerinin kredi kullanımı durumuna göre emekli sandığından alacakları HAK SAHİPLİĞİ BELGESİ gerekmektedir. Bir diğer belge ise emekli vatandaşlarımız için, SGK ( Sosyal Güvenlik Kurumundan) alacakları emekli kimlik belgesi olacaktır.

       Bu sınıfta engelli vatandaşlarımız var ise onlarında yapacakları işlem, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğünden aldıkları kimlik kartının fotokopisi ile tam teşekküllü hastaneden alınan heyet (sağlık raporu) ve bu raporda en az %40engelli olduğuna dair heyet raporu şartı aranmaktadır.  Bu belgeleri tamamladıktan sonra yapacağınız işlem, bu belgeleri Valilik, kaymakamlık veya belediyelerdeki ilgili birimlere teslim etmeniz olacaktır.

MERT ve BÜŞRA' NIN DÜĞÜNÜ VAR.

                             
        
            MERT & BÜŞRA
  ÖZEL GÜNLER BİRLİKTE GÜZEL,

       Beraberliğe adım attığımız bu çok özel günümüzde mutlulugumuzu  bizimle paylaşmanızı diliyoruz.  Amasya Taşova' lı Mert FIRAT ile Kızımız  Büşra nın düğüne tüm dostlar davetlidir.  
      Düğünü yapılacaktır. Düğünümüzde Yöresel sanatçı Cumali Atilla' yöresel Niksar Davul Zurna ekibi, nin teşrif etmeleriyle tüm davetlileri neşelendirecektir..


      Türkan  & Necati YAVUZ.                                   Semiha & Mehmet FIRAT

İRTİBAT NO: 0 537 939 51 62 Semiha FIRAT ŞİMŞEK

KINA
15 Eylül 2022 Peşembe günü Sarıyer Düğün Salonunda Kına gecesi  Maden Bogazkent Cad.  No 29 Sarıyer/İSTANBUL

DÜĞÜN
18 Eylül 2022 Pazar günü saat 13. ile 17 arasında Yavuzselim Mahallesi Birlik cad. No: 37 EKOL DÜĞÜN SALONU  Bağcılar/ İSTANBUL