GENEL MESAJ

18 Kasım 2017 Cumartesi

ARPADERELİLER ANKARA'DA AKRABA GÜNÜ DÜZENLEDİ

           
           Ankarada ikamet eden Arpderesi köyü hanımları kendi aralarında bir karar aldılar. Akraba günü düzenlediler. Herkes altın günü yapar, çeşitli toplantılar düzenler. Biz niye akraba toplantısı yani akraba günü düzenlemiyoruz diye bir araya geldiler. Telefonla, ve her türlü haberleşme araçlarını kullanarak, Arpadereli  hanımları bir araya topldılar. İlk Toplantı 18/11/2017 tarihinde Keçiören de düzenlendi.  Evlerimizde sıra ile ayda bir bir araya geliyoruz dediler.  Arpadereli hanımlarımız; "Bu haberimiz Ankarada ikamet edipte ulaşamadıklarımız hanımlara çağrımızdır" dediler.
       Bizde site yönetimi olarak bu tür organizasyonlar vesilesi ile bir araya gelen  hanımlarımıza teşekkür ediyor, akraba günü toplantılarının devamını bekliyoruz.

CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA

İLÇEMİZDEKİ SÜLEYMAN BURSALI SAĞLIK MESLEK LİSESİ

      
         İlçemizde uzunca bir dönemler Belediye başkanlığı yapan ve Taşova' mıza hizmet eden Arpaderesi köyünden Süleyman BURSALI vefatının ardından evlatları Bursa'ya yerleşerek Bursalı Tekstil firması ile ticaret yapıyorlardı. Süleyman Bursalının evlatları ne Arpaderesi Köyünü unuttular nede Taşovamızı. Taşova' ya  Babaları Süleyman BURSALI adına Sağlık Meslek Lisesi yaptırıp Milli Eğitime bağışladılar. Taşova'lı öğrencilerimiz yıllardır bu okulda okuyup sağlık sektöründe görev yapmaktadırlar.

ARPADERESİ HABER - 2017