GENEL MESAJ

16 Haziran 2016 Perşembe

ARPADERESİ YOUTUBE' DE FAALİYETİNİ SÜRDÜRÜYOR


       Arpaderesi denilince akla faaliyet ve güzellikler gelir. Arpaderesi uzun zamandır Youtube kanalında faaliyetlerini sürdüürüyor . Bu siteyi ve youtube deki bölümü köyümüz adına açmamızdaki gayemiz gurbetteki hemşerilerimizin biraz olsun memleket özlemini gidermek ve yöremize ait görüntüleri ve haberleri sizlere sunmak, geleneklerimiz doğrultusunda kimseyi rencide etmemek genel prensibimizdir . KÖYÜMÜZÜ, KÜLTÜRÜMÜZÜ, GELENEK VE GÖRENEKLERİMİZİ TANITMAK İÇİN, BÜYÜKLERİMİZİ VE BİZİ ANLATAN VİDEOLARI BURADAN YAYINLIYORUZ. . Bu arada Köyümüze ait sitelerimiz var. Her türlü haber ve videoları buradan takip edebilirsiniz. 
ARPADERESİ HABER 2016

RESİMLERİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ VİDEOLAR AÇILACAK.

Arpaderesi Ahmet ŞİMŞEK  ARPADERESİNDEN ESİNTİLER

Arpaderesi Ahmet ŞİMŞEK

ARPADERESİNDE RAMAZAN BÖYLE

     

             Arpaderesinde Ramazan orucu devam ederken Bir taraftandan yöremizin delüklü ekmekleride yapılmaya devam ediyor. He bu arada zöhüllüğe kalkıpta dönderme olmazsa olurmu, Erişte kesen köylülerimiz aynı zamanda erişte ile şimdiki kadayıfın Arpaderesi versiyonunu yiyorlar.  Arpaderesinde yaşamak gerçekden bir ayrıcalık.  Şimdiden Ramazan Bayramına Tüm köylülerimizi ve Arpaderesini sevenleri bekliyoruz. 
ARPADERESİ HABER 2016

2016 YILIN İLK BAMYELERİ AÇTI

          
         Bamye deyince ilk akla gelen yöremizin bamyeleri akla geliyor.  Nedenmi? Çünkü En kaliteli ve en lezzetli bamyeler yöremizde yetişiyor.  Köylülerimizin el emeği göz nuru ürünleri 2016 yılında ilk meyvelerini vermeye başladı. Geçim kaynağımızın başlıca ürünlerinden biri olan bamye uzun yıllardır köyümüzde ve yöremizde yetişmektedir. Bamyeler Bizimle beraber anılır oldu. Şimdiden 2016 yılının ilk bamyeleri yiyenlere afiyet olun.

ARPADERESİ HABER 2016 

ARPADERESİ KÖYÜNDEN GÖRÜNTÜLER.


RESİMLERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ.