GENEL MESAJ

1 Aralık 2022 Perşembe

AHMET BARIŞ' ın ALBÜMÜ ÇIKTI


Aslen İlçemiz Gürsu köyünden Ahmet BARIŞ müzik camiasında emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Kendi eserlerini, albüm haline getirip, maddi imkansızlıklara rağmen kendi imkanlarıyla klip çekip Amasya tanıtımı yapan Ahmet Barış Müzik camiasına hızlı girdi.
Eserlerinde; İlimizi, hem de kendine has yorumuyla, duygularını harmanlayan sanatçı muhteşem bir albümü piyasaya sürdü. Dinleyenlere güzel duygular yaşatan albüm, tüm dijital platformlarda yerini aldı. Dön Bana, Tut elimden, Amasyam, Yalnızlık Türküsü gibi eserlerle albüm tamamlandı. Kaybolmuşum ben adlı şarkıya klip çekildi. Görsel şölene dönüşen kliplerle albüm, izleyenleri adeta büyüledi.
Albüm çalışmaları Engin IŞIK,  SON IŞIK MÜZİK PRODUCTİONS  şirketi tarafından müzik kayıtları ve klipleri yapılmaktadır.
Oy Can Cana Amasyalı parçası ile müzik camiasına giren, gönüllerde taht kuran sanatçının yeni albümü pek sevildi.
Yaptığımız söyleşide Ahmet Barış "Sevgili dostlar 1,5 senelik calışmanın emeğin sonunda yeni çıkartmış olduğum ve her duyguya hitap eden KAYBOLMUŞUM BEN, DÖN BANA İsimli albümümü grup ve sayfalarınızda paylaşarak ve beğenilerinizle destek olursanız çok sevinirim. Bu güzel Albümümde emeği gecen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah ileriki zamanlarda yep yeni güzel eserler icra etmeye devam edeceğim şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim. " dedi.
Amasyam-05 Kültür, Haber, Mağazin 2022
** CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA

BUĞDAĞLAR EKİLMEYE DEVAM EDİYOR.

   

    İlçemiz merkez ve köylerinde havaların kurak gitmesi nedeniyle ekinlerin ekilmesi gecikmişti.  Son bahar yağmurlarını  başlamasının ardından köylülerimiz, çiftçilerimiz, buğdayı alıp traktörlerle sürdükleri tarlalara ekin ekmeye başladılar.  Sonbahar güneşinin kendisini göstermesi ile çiftçiler faravga ve düzlerde ekim işlerini yapıyorlar.   Bahar mevsimindeki dikilecek soğan fisilleri ve bamye yerlerinin hazırlanması şimdiden tarlalar sürülerek herk ediliyor. 
Köylü Milletin efendisi demiş ya ulu önder tarımda üretime ne kadar önem verilirse, bereketlerde o derece çoğalır.

Amasyam-05 Kültür, Haber, Mağazin 2022





CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA

TAŞOVA ÜLKÜ OCAKLARI STANT AÇTI..

TAŞOVA ÜLKÜ OCAKLARI STANT AÇTI..
Ülkü Ocakları Vakfı Taşova Şubesi 30 Kasım 2022 Çarşamba günü Taşova Yüksel Akın Meslek Yüksekokulu önünde stant açtı.
Konuyla ilgili Ocak Başkanı Önal açıklama yaptı: “Ülkü Ocakları Taşova Üniversite Birimimiz bugün Taşova Yüksel Akın Meslek Yüksekokulun önüne kurmuş olduğu stand ile üniversite öğrencilerine ocağımızın eğitim, kültür ve sosyal faaliyetleri hakkında bilgiler vererek Taşova Ülkü Ocakları ailemizin bir ferdi olmaya davet ettiler.
Yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.”

Taşova Gazetesi








CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA

BULMAMCALARDA SORU OLDU.

     

     İlçemiz Esençay beldesi şair ve yazar Müzeyyen KESKİN hanım sanat ve sanatçılığı ile edebiyat dünyasında yerini aldı.  Amasya ve bölgenin tanıtımında tek başına mücadele eden KESKİN Posta Gazetesi Bulmaca sayfasında yerini aldı. Mekin Gani Pehlivan tarafından hazırlanan BULMACA sayfasında  Taşovalı Müzeyyen Keskin' e yer verdi. Bilgi, kültür, edebiyat  ve şiirlerin sahibi, Aldıgı edebiyat dünyasındaki görevlerinden bahsedilerek Amasya' ın tanıtımı yapılmıştır.
    Edebiyatçı şair ve yazar Müzeyyen KESKİN hanımın  POSTA GAZETESİ' ne Amasya ve Amasyalılar adına çok teşekkür ediyoruz.

 05amasyam-05 Kültür, Haber, Magazin 2022

CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA