GENEL MESAJ

15 Ocak 2024 Pazartesi

ÇÖPÇÜLERİNİN VE ÇEVRE BİNA SAKİNLERİNİN ÇÖP DÖKME AYIBI.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ ÇÖPÇÜLERİNİN VE ÇEVRE BİNA SAKİNLERİNİN ÇÖP DÖKME AYIBI. 
     Keçiören Osmangazi Caddesi 145 binada civarı çöplük olmuş durumda. 
    145 nolu Binanın İnşaat Malzemeleri satan Yavuzlar Hırdavat adı altında Ticaret yapan Tekin Yavuz ve Kardeşi tarafından inşaat malzemelerini bina önlerine yığmaları neticesinde istinat duvarı çatlamış çökme ve yıkılma tehlikesi geçirmektedir. Her hangi bir can ve mal kaybına meydan vermemek için gerekli yasal işlemlerin başlatılması gerekmektedir. 
    Keçiören Belediyesinin araçlarla ve sözlü uyarı yaparak çöplerini akşam saat 19.00 ila 21.00 saatleri arasında bina önlerine bırakın diye uyarılar yapmaktadır. Ancak inatçı mahalle sakinleri anlaşmış gibi, Kanuni mahallesi Osmangazi caddesi 145 nolu binanın dört köşesini çöp dökme mekanı haline getirmişlerdir.  
    Çöp dökme saati dışında gündüz demeyip gece demeyip, bu civardaki bütün çöpleri bina Kuzeyi Osmangazi, Caddesi, Güneyi Demirciler caddesi tarafına dökülen ve çöpçüler tarafından biriktirilen çöpler sayesinde bina sakinleri zor durumdadır.  
     Yıllardır bina komşuları ve çöpçülerin binamız Osmangazi ve demirciler caddesi her köşesine çöp atmalarından bıktık, çöp kokuları, sineklerin çoğalması, etrafa saçılan çöplerin suyunun akması neticesinde bina sakinleri yıllardır zor durumda, Çöp atanların ve çöpçülerin fotoğrafını çöplerin fotoğrafını çekerek Kanuni Mahallesi muhtarı Hüseyin beye bildirip onların aracılığı ve şahsi olarak Keçiören Belediye Zabıta ekiplerine bildirmemiz neticesinde bir sonuç alınamıştır.   Kanuni mahallesi Osmangazi caddesi 145 nolu bina sakinleri tarafından tespit edilen; 
 15.01.2024 Pazartesi Gece saat 22,30 da nın demircilere cephe kaldırıma  Beyaz sütun ve kemer olan 73 nolu Yusuf Yunus Apartmanı ablı binadan, adının Ali olduğunu söyleyen şahıs Güllü Güneş apartmanı önüne kendi binalarının içerisinden mavi tekerlekli çöp arabasıyla getirip çöp torbalarını ağzı açık halde binanın köşesine getirip boşaltmıştır. 145 Bina sakinlerinin şikayet ve uyarılarına aldırmayan karşı ve yan bina komşuları, birde dökerim ben 2019 yılından beri bu karşı binada oturuyorum. Ben bu saatte işten geliyorum. Çöpler buraya dökülüyor, bende hep buraya getirip döküyorum demiştir.  
     Çöplük haline getirilen Kanuni mahallesi, Osman Gazi caddesindeki 145 nolu bina sakinleri " Magdur ediliyoruz. Komşularla kavga edip başımızın belaya girmesini istemiyoruz.  Keçiören Belediyesinin gereğini yapmasını acilen istiyoruz. Ekteki fotoğrafların incelenip çevre binalarda ikamet eden sakinler ve bina yönetimlerinin uyarılarak gerekli, cezai işlem yapılmasını ve çöplük alanına dönüşen binamızın bu mağduriyetten kurtarılması hususunu; acilen arz ederim". demiştir. 
amasya medya






CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA