GENEL MESAJ

17 Mart 2024 Pazar

ARPADERESİ KÖYÜ DERNEĞİ İSTANBUL' DA İFTAR VERDİ.


Haber: Ahmet ŞİMŞEK
    İstanbul’da faaliyet gösteren derneklerimizden Taşova İlçesi Arpaderesi köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İstanbul Bağcılar Göztepe' de 16 Mart 2024 Cumartesi günü verdi.
Taşova İlçemiz köylerinden İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren Arpaderesi Köyü Dernek Başkanı ve yönetimi tarafından dernek üyelerine verdiği iftar programı Bağcılar Göztepe' de gerçekleştirildi
İftardan önce Kur' anı kerim okundu. Ezanın okunması ile iftarlarını açan hemşeriler bir araya gelmenin mutluluğu ile iftar sevinci yaşadılar. Geniş katılımın sağlandığı iftar proğram hoş sohbetlerin yapılmasına vesile oldu.
      Dernek başkanı Recep Bolat "İstanbul'da ikamet eden Arpaderesi köyü halkı İftar da bir araya geldi. Bu güzel akşamda aynı sofrayı paylaştı. Birlik, beraberlik, saygı, sevgi ve paylaşmak duygularıyla mübarek ayın gerçek amacına ulaşmasını sağladı. Herkes kendisine düşen görevi layıkıyla yerine getirdi. Herkese teşekkürler" dedi.
05amasyam-05 Kültür, Haber, Mağazin 2023

HATİCE KÜÇÜK VEFAAT ETTİ.

 
   Haber: Ahmet Şimşek 
 İlçemize bağlı Arpaderesi köyünden Merhum Celal KÜÇÜK' ün eşi, Hatice KÜÇÜK , 17.03.2024 Pazar günü İstanbul Sarıyer' de hayatını kaybetti.
   Nursel, Oktay, Celalettin merhum Osman KÜÇÜK' ün anneleri merhum Hatice KÜÇÜK' ün cenazesi C
enazesi yarın 18 Mart pazartesi öğlen namazını müteakip Çayırbaşı Cezayirli Gazi Hasan Paşa Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Kilyosta aile kabristanına defnedilecektir.  
     Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.
05amasyam-05 Kültür, Haber, Mağazin 2023
CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA