GENEL MESAJ

18 Mayıs 2017 Perşembe

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI

            19 MAYIS BİZİM İÇİN ÇOK ŞEY İFADE EDER. 
            BÜYÜK TÜRK MİLLETİNİN YENİDEN DİRİLİŞİ.
         EY TÜRK GENÇLİĞİ BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN.
   
       Yurdun dört bir yanında yağmura ve yağışa  rağmen 19 Mayıs Bayramı ilçemizde ve yurdun dört bir yanında büyük çoşkuyla kutlanıyor.  Bu ülkeyi karşılıksız sevenler için 19 Mayısın önemi büyük. Amasyalıların ve ve Arpaderelilerin için de 19 Mayıs Bayramı Dirilişin bayramı. Bizde site yönetimi olarak Türk Milletinin Bayramını canı gönülden kutlar bu bayrağın, dünya durdukça gönlerde dalgalanması için her türlü fedakarlığa katlanacağız. Allah Türkü Korsun ve Yüceltsin.
ARPADERESİ HABER -2017

CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA

HAŞHAŞLAR ÇİÇEK AÇTI

          
           Yöremizde devlet kontrolü altında  haşhaş yetiştirciliği uzun süredir yapılıyor. Köyümüzdeki çiftçilikle uğraşan akrabalarımızın tarlaları adeta lale ve gelincik bahçelerine döndü, rengarenk açan haşhaşlar ayrı bir güzelliğe vesile oluyor.  Haşhaşların çapasını yapmaya gelen Arpadereliler  süprizlarla karşılaşıyorlar.
 ARPADERESİ HABER 2017

CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA

ÜNAL KAVAK KONSERİ

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gülümseyen insanlar
KONSERE DAVETLİSİNİZ
22.05.2017 tarih 19.30 da, Pazartesi Günü DSİ Genel Müdürlü Bakanlıklar- Ankara adresinde Ünal KAVAK beyin Türk Halk Müziği Korosunda Solist olarak Konseri vardır. Tüm Dost ve akraba, arkadaşlarımız davetlidir. İrtibat Telefonu . 539 5789225 . Özellikler Ankara da İkamet eden Köylülerimi Davetlidir.
22.05.2017 tarih 19.30 da, Pazartesi Günü DSİ Genel Müdürlü Bakanlıklar- Ankara adresinde Ünal KAVAK beyin Türk Halk Müziği Korosunda Solist olarak Konseri vardır. Tüm Dost ve akraba, arkadaşlarımız davetlidir. İrtibat Telefonu . 539 5789225 . Özellikler Ankara da İkamet eden Köylülerimi Davetlidir. Muammer Kılıc - Ilkay Kılıç - Ismail Kılıç - Ebru Kılıç Düzenli Aytetin Aytekin DüzenliBoran Düzenli Düzenli Cafer Rüzgar - Cavit Rüzgar -Mustafa Ozan - Mustafa Esen - Nevin Kesim - Nermin Yıldız - Kerim YıldızVolkan Yıldız - Halil Yildiz - Kemal Yıldız

ARPADERESİ HABER - 2017
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, sahnedeki insanlar

CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA