GENEL MESAJ

13 Mayıs 2024 Pazartesi

HÜSNE OZAN VE ARZU HANIMLA DÜET YAPTI


Son Yılların genç ve buğulu sesi, Hüsne Ozan Anneler gününde sahne aldığı Hasbihal müzikholünde dinleyicilerine büyük süpriz yaptı. Sesinden ve sanatçılığından hiç bir şey kaybetmeyen Sanatçı Arzu hanım türküleri ile sahneyi duygusal türküleri ile resmen salladı, dağıttı. Hüsne hanımın saz sanatçılarının eşlik ettiği sahnede Anne kız Nem kaldı türküsü ile düet yaptılar. Beraber yaptıkları sahnede büyük beğeni toplayan konseri çok sayıda izleyici ve dinleyiciler ayakta alkışladılar. Sosyal medyada canlı yayın yapan izleyiciler bu güzel duygusal programı takipleri ile paylaştılar.

Uzun yıllar sahnelerde dinleyicilerine proğram yapan, sesini ve kişiliğini konuşturan Arzu hanım müzikten ve sahnelerden kopmadığını gösterdi. Yanık Anadolu sesi ve duygusal, içten yüreğinin sesini, sazların eşliğinde sahneye aktaran sanatçı; sahne aldığı Hasbihal' de bir kez daha sanatını konuşturdu.
Hüsne Ozan Hanımefendiye ve eşlik ettiği Arzu hanıma yürüdükleri bu güzel yolda başarılar diler, hak ettiği güzellikleri yaşamaları dileğiyle.

amasyamedya@
Amasyadan Arpaderesi










CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder