GENEL MESAJ

21 Haziran 2024 Cuma

MINARE INSAATINA BASLANDI

C   
Haber: Ahmet Şimşek
   Taşova ilçemize bağlı Arpaderesi Köyü minare insaatina baslandi. Minarenin temeli Kurban bayramindan once   10 Haziran 2024 tarihinde atildi. Simdi  minare yardımseverleri ve hayırseverlerini bekliyor.
Camii Dernek Başkanı Ahmet Özçelik ve koy Muhrari Eyup PULUR' un  is birligi ile nasip olursa Camiiye yakışır İslam’ın ve caminin simgesi  Minare yaptırmak istiyoruz. Camii de, Minare de hepimizin. Hayırseverlerin büyük bir şevkle camii icin yardıma koşması sonucu caami yapildi. Simdi sira minarede. Hepinizin emekleri geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bizler sizin yardımlarını tek kuruşunu bile harcarken kılı kırk yarıyoruz. Camii inşaatımız şevkle ilerlerken, Cami derneği yapılan her yardımın Allah’ın evine yapıldığını, harcamaların en ince ayrıntısına kadar araştırıp, malzemelerin en kalitelisini ve fiyat olarak en uygununu seçmeye özen gösteriyoruz.
Yardım kampanyasına destek olmak isteyen hayırseverler için:
ZİRAAT BANKASI TAŞOVA ŞUBESİ TR87 0001 0002 7294 9232 7250 01 Numaralı İBAN Hesabına gönderebilirsiniz. Banka yoluyla yapılan bağışlarda alıcı kısmına Arpaderesi Köyü Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği yazılması gerekmektedir.
Tel: 0 505 649 44 76 Ahmet Özçelik Camii Dernek Başkanı
05amasyam05 Haber Aktüel Mağazin Kültür.
CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA



CENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA
ENNET BAHÇELERİNDEN BİR BAHÇE, YÜREKLERDEKİ DERİN SEVDA İŞTE ARPADERESİ ARPADERESİ KÖYÜ- TAŞOVA- AMASYA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder